top of page

Jaro přišlo do Azylového domu Skloněná

Jarní nálada a radost s blížících se svátků kreativně naladí snad každého. Muži z Azylového domu Skloněná se také nenechali zahanbit. Společné vyzdobili prostory Azylového domu. A jak taková jarní výzdoba vypadá? Samozřejmě má podobu vajíček, králíčků a slepiček. Velikonoce se blíží a my jsme se na jejich příchod začali připravovat.

V jedno úterní odpoledne se sešlo pár klientů ADS ve společenské místnosti a začalo se tvořit. Malovalo se, vystříhávalo se a vyrábělo se. K užití byly voskovky, tempery, pastelky, krepové papíry, či stužky. Pánové se do toho s radostí pustili. Někteří poseděli deset minut, jiní seděli a tvořili celé hodiny. Měli volnou ruku, a tak nám vznikla krásná a rozmanitá výzdoba na kterou se můžete podívat níže.


„Společné aktivity jsou u nás na ADS velmi žádané. V minulosti například proběhlo společné vaření, pečení vánočního cukroví, příprava bramborového salátu, či malování na hrníčky. Na duben máme pro klienty v plánu malování vajíček a vyrábění pomlázek, tak se těšíme na to, co ti naši pánové opět vyrobí,“ říká vedoucí Azylového domu, Zuzana Kapusňáková.


Comments


bottom of page