top of page

Kreativní volnočasové aktivity v azylovém domě pod vedením klientky slaví úspěch

Azylový dům pro rodiny s dětmi od počátku roku nabízí pestrou škálu volnočasových aktivit, které podporují rozvoj talentů dětí a posilují vztahy mezi rodiči. Do jejich organizace se zapojila i paní Vladimíra Kotulová, klientka domu, jejíž kreativní přístup a nápady nadchly nejen tým, ale i ostatní rodiny.


Od počátku roku se v Azylovém domě pro rodiny s dětmi konala řada kreativních a sportovních aktivit, jako je výroba macramé dekorací, háčkování, malování na trička a další. Tyto aktivity organizujeme nejen s cílem podpořit a rozvíjet sociální interakce mezi rodiči a dětmi, ale také proto, že děti se sociálním znevýhodněním se často do zájmových činností nezapojují, což může bránit rozvoji jejich talentů, schopností a dovedností.


Volnočasové aktivity v azylovém domě většinou vedou sociální pracovníci a pracovníci v sociálních službách. V uplynulém roce se však do jejich vedení zapojila také paní Vladimíra Kotulová, maminka a klientka našeho azylového domu.


Tímto bychom chtěli paní Kotulové srdečně poděkovat za její iniciativu a realizaci skvělých nápadů, které se setkaly s nadšením nejen u týmu azylového domu, ale také u klientů a jejich dětí. Zároveň oceňujeme její lidský přístup a schopnost vytvořit příjemné a tvůrčí prostředí.




Comments


bottom of page